Betonghåltagning borr

Betonghåltagning i Norrköping & Linköping med omnejd

Problemlösning

Behöver du öppna upp golv och väggar i en fastighet? Luuugn – vi finns här för dig! Vi utgår ifrån Norrköping men är även aktiva i Linköping, Söderköping & Valdemarsvik.

En betonghåltagning är ett moment som många fastighetsägare möter. Att ta hål i betong kan ibland kännas nervöst. När denna känsla infinner sig står vi redo att lösa ditt problem. Det spelar ingen roll om det gäller ett badrum, en större totalentreprenad eller ett ensamt hål i väggen. Vid ombyggnation avlägsnar vi även större betongkonstruktioner.

Med flera års erfarenhet, långsiktiga relationer & Kvalitet i fokus så ser vi till att processen blir till ett nöjje!

Modern utrustning för betonghåltagning

Vi använder oss av modern och marknadsledande utrustning vilket gör att vi kan utföra jobbet på högst effektiva vis. Med denna utrustning och erfarenhet så ser vi till att jobbet blir av högsta kvalitet till en kostnadseffektiv peng.

Eftersom vi erbjuder flera olika sorters tjänster har vi en stor utrustningsbank med allt från borrar till saneringsverktyg. På så vis kan vi se till att vi alltid har rätt verktyg oavsett uppdrag.

Städning efter Betonghåltagning

Efter jobbet är utfört städar vi självklart arbetsytan. Vi lämnar det alltid lika rent och snyggt som när vi anlände så ni kan luta er tillbaka och njuta av att problemen är lösta. Här kan du läsa mer om våra saneringstjänster!