Rivning Norrköping

Om oss

Vi är ett rivning- och saneringsföretag som specialiserat oss på entreprenader där det krävs hög kompetens och god kvalitet. Vår personal är väldigt serviceinriktade vilket gör det möjligt för oss att ta oss an projekt både hemma i villan, kontorslandskapet & Den tomma industrilokalen. Inga projekt är främmande för oss. – Nexo är flexibla!

Vi är noggranna med att våra projekt utförs enligt gällande branschregler och en av våra främsta styrkor är att vi lämnar rent och snyggt efter oss, utan att det tar längre tid eller kostar dig mer. – Nexo är kostnadseffektiva!

Du som uppdragsgivare ska kunna känna dig trygg med att anlita oss, därför jobbar vi med tydlig kommunikation samt tydliga arbetsprocesser. Vi är kunniga i vårt arbete och vill hålla en hög standard. Vår utrustning är modern vilket innebär att vår personal kan hålla en hög professionell nivå. – Nexo ger trygghet!

Med över 15 års erfarenhet kan vi erbjuda dig som kund helhetslösningar. Allt ifrån materialinventering innan projektstart, till rivningsprocessens slut.

Kontakta oss idag så får du se vad vi menar!